DE KRACHT VAN ONLINE ADVERTENTIES

Wanneer uw website SEO geoptimaliseerd is en een hoge ranking krijgt in de zoekmachines bent u al een heel eind op weg. Is ze bovendien ook inhoudelijk sterk en zet ze bezoekers om in klanten, dan zijn de eerste stappen naar succes gezet. Maar er zijn nog meer manieren om online succes te bereiken die zeker niet over het hoofd mogen gezien worden.

Online advertenties winnen steeds meer terrein en dat is niet zonder reden. Gebruik maken van GoogleAdwords (SEA), advertenties op social media, video marketing en dispaly advertising werpt zeker zijn vruchten af. Om hier optimaal gebruik van te maken, dient u eerst een budget te bepalen dat uitgegeven kan worden aan online advertenties.

Aan de hand hiervan zal JBWorks een strategie met u bespreken die rekening houdt met uw doelstellingen. Het budget wordt zo effectief mogelijk ingezet. Vanzelfsprekend kan het altijd verhoogd of verlaagd worden in functie van uw wensen.

 

ZORG VOOR MEER CONVERSIE DANKZIJ ONLINE ADVERTENTIES

Een van de meest gekende manieren om online te adverteren is Search Engine Advertising (SEA) via Google AdWords. AdWords zorgt ervoor dat er bij een zoekactie op google een link naar uw site verschijnt bovenaan of aan de rechterkant van de zoekresultaten. Uw link trekt meer aandacht en lokt bijgevolg ook meer bezoekers. Ook call-to-actions die bezoekers ertoe aanzetten om zich in te schrijven voor uw nieuwsbrief of een offerte aan te vragen zijn mogelijk via Google AdWords.

Ook social media kent een gelijkaardige functie waarbij zelfs nog doelgerichter gewerkt kan worden gezien er heel wat gebruikersinformatie aanwezig is. JBWorks bekijkt samen met u hoe u de beste onlineadvertentiestrategie opzet.

BRENG UW BEZOEKERS NAAR DE JUISTE PAGINA

Een groot voordeel van online advertenties is dat u zelf bepaald op welke pagina uw bezoekers terecht komen wanneer ze op de advertentie klikken. Dit kan uw homepage zijn, maar evengoed leidt u hen naar de product- of contactpagina.

 

WAT KAN JBWORKS VOOR U BETEKENEN?

JBWorks vertrekt bij het opzetten van online marketing campagnes altijd vanuit de doelgroep van haar klanten.

Zo kunnen wij u het beste adviseren over de online kanalen die u het beste resultaat zullen geven. Ook wanneer u enkel uw rankings in google wilt verbeteren, staan wij u bij met raad en daad. Contacteer ons vrijblijvend en ontdek hoe wij u verder kunnen helpen bij uw online marketingbeleid.

Google Adwords  Adverteren Op Sociale Media

 

Neem vrijblijvend contact

Syntra gr Unizo gr  Autoglass Center gr Bocholt gr Farm Fun gr Dries Theys gr Car Cleaning gr  Lommel gr Prijzenklopper gr BMW Beliën gr Eneco Tour gr Ferag gr Louis Verwimp gr Lopon2 gr