ADVERTEREN OP SOCIALE MEDIA

De basis van advertenties op social media is dezelfde als die bij Google AdWords, maar er kan wel veel specifieker en gerichter gewerkt worden.

Doordat er bij social media heel wat informatie bekend is van de gebruikers kan er gekozen worden om de advertentie enkel te laten zien bij een specifieke doelgroep. Mensen die een bepaalde studiekeuze hebben ingegeven, een hobby, een job, een gezinssituatie, interesses, enz. Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om met een of meerdere afbeeldingen te werken en gezien beelden nog altijd meer zeggen dan woorden, is dit een enorm voordeel.

 

DE OPBOUW VAN EEN GOEDE CAMPAGNE

JBWorks helpt u graag met de opbouw van uw campagne. Een goede opbouw bepaalt voor een groot stuk of de campagne de resultaten zal behalen die beoogd worden. Teksten, afbeeldingen en keywords die perfect zijn afgestemd op uw doelgroep maken hier zeker het verschil. Dankzij een jarenlange ervaring kan JBWorks u aanbevelingen doen op dit vlak, toegespitst op uw sector en producten of diensten.

Ook de keuze van de regio waarin uw advertentie wordt getoond, is niet te onderschatten. JBWorks raadt aan om verschillende kleinere campagnes voor specifieke doelgroepen op te zetten in plaats van één of twee grote campagnes. Ervaring heeft ons geleerd dat dit meer return oplevert en bijgevolg kost efficiënter is. Wij bespreken graag met u wat het beste past bij uw bedrijf en wensen.

WAT KAN JBWORKS VOOR U BETEKENEN?

JBWorks vertrekt bij het opzetten van online marketing campagnes altijd vanuit de doelgroep van haar klanten. Zo kunnen wij u het beste adviseren over de online kanalen die u het beste resultaat zullen geven. Ook wanneer u enkel uw rankings in google wilt verbeteren, staan wij u bij met raad en daad. Contacteer ons vrijblijvend en ontdek hoe wij u verder kunnen helpen bij uw online marketingbeleid.

Online Adverteren  Google Adwords

Neem vrijblijvend contact

Syntra gr Unizo gr  Autoglass Center gr Bocholt gr Farm Fun gr Dries Theys gr Car Cleaning gr  Lommel gr Prijzenklopper gr BMW Beliën gr Eneco Tour gr Ferag gr Louis Verwimp gr Lopon2 gr