SOCIAL MEDIA MARKETING 

Social media is de laatste jaren fors gegroeid en heeft een steeds grotere invloed op de online marketing van bedrijven. Uw online vindbaarheid kan behoorlijk vergroot worden wanneer er actief gebruik gemaakt wordt van soacial media zoals twitter, linkedin, facebook en google+.

Social media laat toe om trefwoorden te verwerken in artikels, backlinks te maken naar uw website en meer gebruikers aan te spreken. Een verhoogde PageRank kan op deze manier bekomen worden. Een optimaal gebruik van social media kunt u verkrijgen door uw doelgroep grondig te analyseren en aan de hand hiervan specifiek te adverteren. JBWorks helpt u hierbij dankzij ervaring en deskundigheid op gebied van socialmedia

Om optimaal gebruik te maken van de voordelen die social media u te bieden heeft, is het essentieel om een goede voorbereiding te treffen. De mogelijkheden, voordelen en valkuilen van de verschillende vormen van social media moeten in kaart gebracht worden. De zaakvoerder van JBWorks, Bart Janssens, schreef hierover het boek “Sociale Media Voor Zelfstandigen en KMO’s”. op een heldere no-nonsense manier. Een aanpak die wij u ook bij JBWorks garanderen.

APPS  Content Management  Conversation Management  Monitoring

Online Adverteren

JBWORKS

JBWorks is gespecialiseerd in webdevelopment en sociale media met de focus op een persoonlijke no-nonsense aanpak waar creativiteit en originaliteit centraal staan.

Daarom denken we ook graag met u mee om telkens weer tot een degelijk en rendabel resultaat te komen.

U bent op zoek naar een betrouwbare partner?

Neem vrijblijvend contact

 

 GEBRUIK SOCIALE MEDIA VOOR:
  • Naambekendheid op te bouwen
  • Klantenbinding en customer service
  • Marktonderzoek
  • Directe communicatie met klanten
  • Uw vindbaarheid online te vergroten

Engels Group Partners in Succes     Axor gr     BMW Beliën gr  Eneco Tour gr     Ferag gr     Ixina gr     Lopon2 gr     Louis Verwimp gr