BEELDEN ZEGGEN MEER DAN WOORDEN

Video’s op het net zijn razend populair en die populariteit groeit iedere dag. Als bedrijf kunt u hier gebruik van maken door het plaatsen van bedrijfsfilms, videohandleidingen of entertainende video’s die gerelateerd zijn aan uw producten of diensten.

JBWorks werkt voor u een video (of videocampagne) uit van a tot z. We beginnen met het bepalen van een concept en werken zo verder tot een afgewerkt product. Ook in de zoektocht naar de juiste kanalen begeleiden we u graag.

 

KIEZEN VOOR ONLINE VIDEO

Een video is een handige tool wanneer het erop neerkomt uw bezoekers of klanten extra service te bieden. Hierbij kunt u denken aan een handleiding of presentatie van uw producten of diensten, een informatieve film over uw bedrijf, een getuigenis van een werknemer, …

 

WE ONTHOUDEN WAT WE ZIEN

Onderzoek heeft aangetoond dat we de dingen die we zien veel beter onthouden dan de dingen die we lezen. Een video blijft dus beter in het geheugen hangen.

INVLOED OP ONLINE VINDBAARHEID

Naast Google is Youtube de tweede grootste zoekmachine. Bovendien krijgt u een betere ranking bij Google wanneer uw website een grote diversiteit heeft aan media, waarvan video deel uitmaakt. Ook de link tussen de video’s en uw website maakt dat u beter vindbaar bent online.

De video’s zullen ook ge├»ndexeerd worden op Google en verschijnen tussen de zoekresultaten.

Dertig procent van alle online activiteit zijn gebruikers die video’s kijken. Want niets is zo verleidelijk dan een play knop. Push play… wie laat zich niet verleiden?

Neemt vrijblijvend contact op met JBWorks en vraag advies over de integratie van video’s in uw online marketing strategie.

Uw eigen video? Contacteer ons.

 

ENKELE REALISATIES